Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! Faam. 14-02-2024

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder!

Wil je graag aan de slag als Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! in Barneveld? Bekijk dan snel deze vacature.

Faam. is op zoek naar een Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder!. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Groenvoorziening (plantsoenen En Parken)

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Overig, Landbouw/Bosbouw/Visserij

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2250 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder!

Klinkt deze vacature als Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Faam.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres solliciteren@gawerkenbij.nl en telefoonnummer 31342420741. De website van Unknown is https://faam.nl/. Je kan je voor deze vacature als Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! tot Job Faam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Zelfstandig medewerker groenvoorziening | Dit werk gaat nét wat verder! Faam. 14-02-2024

Bekijk nog meer vacatures