Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature servicemonteur airconditioning Eminent Groep 23-11-2023

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature servicemonteur airconditioning

Wil je graag aan de slag als servicemonteur airconditioning in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een servicemonteur airconditioning. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als servicemonteur airconditioning te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Jij beschikt over minstens vijf jaar ervaring als servicemonteur airconditioning. Je beschikt hierdoor dus over vakkennis en hebt ruime ervaring in de airconditioningbranche
  • Jij komt dagelijks bij klanten over de vloer om te werken aan hun comfortbeleving. Je bent daarom klant- en servicegericht en goed in netjes en duidelijk communiceren met je klanten
  • Je bent bereid om indien nodig ook buiten de reguliere werktijden je werkzaamheden te verrichten. Een storing heeft tenslotte de eigenschap om zich onverwachts aan te dienen en de duur van een reparatie is niet altijd vooraf te bepalen
  • Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdienstregeling. Dit houdt in dat je volgens een vooraf vastgesteld rooster, waarbij je rouleert in een team van collega’s, buiten het dienstrooster beschikbaar en oproepbaar bent
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je haalt er voldoening uit om een klant goed te helpen en ben je pas tevreden als de klant dat ook is

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Klimaattechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van servicemonteur airconditioning

Klinkt deze vacature als servicemonteur airconditioning voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres t.mulders@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 39 51 50 17. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als servicemonteur airconditioning tot Thomas Mulders.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. servicemonteur airconditioning Eminent Groep 23-11-2023

Bekijk nog meer vacatures