Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Airco monteur Eminent Groep 17-11-2023

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Airco monteur

Wil je graag aan de slag als Airco monteur in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Airco monteur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Airco monteur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Jij beschikt over vakkennis en bezit ruime ervaring in de airconditioningbranche 
  • Jij komt dagelijks bij klanten over de vloer om te werken aan hun comfortbeleving. Daarom beschik je over een praktische klantgerichte instelling en heb je goede contactuele vaardigheden
  • Je bent bereid om indien nodig ook buiten de reguliere werktijden je werkzaamheden te verrichten. Airconditioning is grotendeels een seizoensgebonden product en een hittegolf doet veel klanten tegelijkertijd beseffen een airco aan te schaffen
  • Je bent een teamspeler die samen met collega’s de door de klant gevraagde oplossing aanlegt

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Airco Monteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van Airco monteur

Klinkt deze vacature als Airco monteur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres t.mulders@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 39 51 50 17. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Airco monteur tot Thomas Mulders.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Airco monteur Eminent Groep 17-11-2023

Bekijk nog meer vacatures