Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst Young Engineering 18-09-2023

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Monteur Technische Dienst

Wil je graag aan de slag als Monteur Technische Dienst in Waardenburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Young Engineering is op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Monteur Technische Dienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor de Monteur Technische Dienst zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende profielschets: 

  • Je hebt minimaal technisch MBO diploma, bijvoorbeeld in de richting van elektro-of besturingstechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar;
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen en hebt affiniteit met computerprogramma's;
  • Samen met een klein maar zeer vakkundig team van collega's, kom je te werken in een onderhoudsstoringsdienst. Je bent bereid om consignatiediensten (een keer per maand) te draaien;
  • Als Monteur Technische Dienst ben je flexibel ingesteld tot het meedraaien in ploegendiensten, dit kan zowel in 2-, 3- als 4-ploegendiensten zijn. 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Technische Dienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Monteur Technische Dienst

Klinkt deze vacature als Monteur Technische Dienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Young Engineering. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres chayenne@ye.nl en telefoonnummer 418653666. De website van Unknown is http://www.ye.nl. Je kan je voor deze vacature als Monteur Technische Dienst tot Chayenne Akkermans.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Monteur Technische Dienst Young Engineering 18-09-2023

Bekijk nog meer vacatures