Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Junior Mechanical Engineer Machinebouw Connetix 22-11-2023

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior Mechanical Engineer Machinebouw

Wil je graag aan de slag als Junior Mechanical Engineer Machinebouw in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Junior Mechanical Engineer Machinebouw. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO, HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde en enige ervaring als Mechanical Engineer is mooi meegenomen. Daarnaast ben je thuis in 3D CAD programma's, bij voorkeur SolidWorks. Nu weten we dat het perfecte plaatje soms lastig is in te vullen, dus schroom niet om alsnog te reageren indien je achtergrond niet volledig aansluit. Wat wel een must is: je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, je kunt goed naar de klant luisteren en weet dit te vertalen naar een concept en ontwerp.

  • je hebt ervaring met AutoCAD en 3D tekenpakketten
  • je bent in het bezit van een MBO of HBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardige diploma.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • ervaring in een soortgelijke functie binnen de machinebouw is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Mechanical Engineer Machinebouw

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2600 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Junior Mechanical Engineer Machinebouw

Klinkt deze vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres l.vanderweijden@connetix.nl en telefoonnummer 088 506 2222. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw tot Lara van der Weijden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Junior Mechanical Engineer Machinebouw Connetix 22-11-2023

Bekijk nog meer vacatures