Zoeken
Sluit dit zoekvak.

de Bosporus 22 8303 WB Emmeloord te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over de Bosporus 22 8303 WB Emmeloord 

De woning aan de de Bosporus 22 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 315.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 138 m² en staat op een perceel van 352 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Ruime woning in Emmeloord met riante uitbouw en fraai uitzicht!

De advertentie van de woning aan de de Bosporus 22 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken de Bosporus 22

Postcode en woonplaats

8303 WB Emmeloord

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

352 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 315.000 k.k.

Interesse in de Bosporus 22 8303 WB Emmeloord

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Alpina (Voorheen Sinke Emmeloord). Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan de Bosporus 22.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. de Bosporus 22 8303 WB Emmeloord