Search
Close this search box.

De Lansing 30 3405 DP Benschop te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over De Lansing 30 3405 DP Benschop 

De woning aan de De Lansing 30 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 715.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 143 m² en staat op een perceel van 307 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de De Lansing 30 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken De Lansing 30

Postcode en woonplaats

3405 DP Benschop

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

307 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 715.000 k.k.

Interesse in De Lansing 30 3405 DP Benschop

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor REINERIE GARANTIEMAKELAARS. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan De Lansing 30.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. De Lansing 30 3405 DP Benschop