Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vliegerweg 12 4101 JL Culemborg te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Vliegerweg 12 4101 JL Culemborg 

De woning aan de Vliegerweg 12 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 350.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 118 m² en staat op een perceel van 330 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Ruim huis met mogelijkheden op fijne plek! 4 slaapkmrs én garage!

De advertentie van de woning aan de Vliegerweg 12 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Vliegerweg 12

Postcode en woonplaats

4101 JL Culemborg

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

330 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 350.000 k.k.

Interesse in Vliegerweg 12 4101 JL Culemborg

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Vliegerweg 12.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Vliegerweg 12 4101 JL Culemborg