Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Technisch commercieel medewerker Olympia 27-11-2023

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Technisch commercieel medewerker

Wil je graag aan de slag als Technisch commercieel medewerker in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Technisch commercieel medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3986 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Technisch commercieel medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je hebt relevante ervaring als commercieel medewerker in een soortgelijke functie en een affiniteit met techniek. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Technisch inzicht en kennis;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels;
  • Bekendheid met AutoCAD en kennis van Italiaans zijn grote pluspunten. Als je deze vaardigheden nog niet bezit, sta je open om ze snel te leren.

Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Gorinchem, Utrecht, Dordrecht, Gouda of Nieuwegein.


Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een uitdagende baan bij een fijne werkgever waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je start via het uitzendbureau, maar bij goed functioneren is er mogelijkheid tot een vast contract bij de opdrachtgever. Verder bieden wij:

  • Salaris tussen €3.200 - €4.100 bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
  • Opbouw van vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Prettige collega’s en een informele werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3986 – 3986 euro

Solliciteren op de functie van Technisch commercieel medewerker

Klinkt deze vacature als Technisch commercieel medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres n.hartman@werk.olympia.nl en telefoonnummer 0183 66 48 25. De website van Unknown is https://166.olympia.nl. Je kan je voor deze vacature als Technisch commercieel medewerker tot Naomi Hartman.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Technisch commercieel medewerker Olympia 27-11-2023

Bekijk nog meer vacatures