Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pim Lexmond en Anita Boone uit Terneuzen zijn al hun hele leven in beweging. En dat zullen ze ook wel blijven, maar het tempo gaat... Zie ook:

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Pim Lexmond en Anita Boone stoppen met Bodyline in Terneuzen en Hulst: `We hebben ons bedrijf altijd als een familie gezien`

Lexmond - Pim Lexmond en Anita Boone uit Terneuzen zijn al hun hele leven in beweging. En dat zullen ze ook wel blijven, maar het tempo gaat over een maand flink omlaag. Ze stoppen met hun Bodyline-fitnessclubs in Terneuzen en Hulst.

Bekijk het hele nieuwsartikel van AD op https://www.ad.nl/terneuzen/pim-lexmond-en-anita-boone-stoppen-met-bodyline-in-terneuzen-en-hulst-we-hebben-ons-bedrijf-altijd-als-een-familie-gezien~a2b41f94/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Vijfheerenlanden te informeren over wat er speelt in Vijfheerenlanden. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Pim Lexmond en Anita Boone stoppen met Bodyline in Terneuzen en Hulst: `We hebben ons bedrijf altijd als een familie gezien`