Search
Close this search box.

Nieuwe Hoven 55 4205 BA Gorinchem te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Nieuwe Hoven 55 4205 BA Gorinchem 

De woning aan de Nieuwe Hoven 55 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 650.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 152 m² en staat op een perceel van 470 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Markante vrijstaande jaren '30 villa met diepe tuin en 4 slaapkamers

De advertentie van de woning aan de Nieuwe Hoven 55 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Nieuwe Hoven 55

Postcode en woonplaats

4205 BA Gorinchem

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

470 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 650.000 k.k.

Interesse in Nieuwe Hoven 55 4205 BA Gorinchem

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Van der Brugge Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Nieuwe Hoven 55.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Nieuwe Hoven 55 4205 BA Gorinchem