Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Leerling Monteur Luchtkanalen WerkTalent 01-01-2024

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling Monteur Luchtkanalen

Wil je graag aan de slag als Leerling Monteur Luchtkanalen in Gorinchem? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Leerling Monteur Luchtkanalen. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling Monteur Luchtkanalen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het allerbelangrijkste dat je gemotiveerd bent en interesse hebt in techniek. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Het is fijn als je enige ervaring hebt in de bouw of techniek, maar dit is geen harde eis. Het belangrijkste is dat je over twee rechterhanden beschikt en een sterke affiniteit met techniek hebt.
  • Geen hoogtevrees.
  • Woonachtig in de regio Gorinchem, Leerdam, Vianen of Hardinxveld-Giessendam.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een vaste baan met uitzicht op een vast contract, een startsalaris tot €2800,-  afhankelijk van leeftijd en ervaring, de mogelijkheid om je VCA certificaat te behalen en mooie doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig monteur of leidinggevend monteur.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Luchtkanalen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2200 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Leerling Monteur Luchtkanalen

Klinkt deze vacature als Leerling Monteur Luchtkanalen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres thomasdebruijne@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31633378643. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Leerling Monteur Luchtkanalen tot Thomas de Bruijne.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Leerling Monteur Luchtkanalen WerkTalent 01-01-2024

Bekijk nog meer vacatures