Zoek
Sluit dit zoekvak.

Knotwilgenstraat 71 2871 RB Schoonhoven te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Knotwilgenstraat 71 2871 RB Schoonhoven 

De woning aan de Knotwilgenstraat 71 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 387.500 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 105 m² en staat op een perceel van 110 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Knotwilgenstraat 71 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Knotwilgenstraat 71

Postcode en woonplaats

2871 RB Schoonhoven

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

110 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 387.500 k.k.

Interesse in Knotwilgenstraat 71 2871 RB Schoonhoven

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor ML2 Vastgoed. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Knotwilgenstraat 71.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Knotwilgenstraat 71 2871 RB Schoonhoven