Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kavel 27 op het eiland 4142 Leerdam te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Kavel 27 op het eiland 4142 Leerdam 

De woning aan de Kavel 27 op het eiland staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 280.000 v.o.n..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van en staat op een perceel van 508 m². Met kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Kavel 27 op het eiland kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Kavel 27 op het eiland

Postcode en woonplaats

4142 Leerdam

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

508 m²

Aantal kamers

Vraagprijs

€ 280.000 v.o.n.

Interesse in Kavel 27 op het eiland 4142 Leerdam

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Meerdere makelaars betrokken. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Kavel 27 op het eiland.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Kavel 27 op het eiland 4142 Leerdam