Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Deventerschans 3 3432 CP Nieuwegein te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Deventerschans 3 3432 CP Nieuwegein 

De woning aan de Deventerschans 3 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 349.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 115 m² en staat op een perceel van 107 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Een woning met een fijn woonoppervlak op een zeer rustige locatie!

De advertentie van de woning aan de Deventerschans 3 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Deventerschans 3

Postcode en woonplaats

3432 CP Nieuwegein

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

107 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 349.000 k.k.

Interesse in Deventerschans 3 3432 CP Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Molenbeek Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Deventerschans 3.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Deventerschans 3 3432 CP Nieuwegein