Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Backoffice medewerker VNOM 15-02-2024

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vijfheerenlanden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Backoffice medewerker

Wil je graag aan de slag als Backoffice medewerker in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Backoffice medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Backoffice medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Backofficemedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 2800 euro

Solliciteren op de functie van Backoffice medewerker

Klinkt deze vacature als Backoffice medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mex.van.der.horst@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Backoffice medewerker tot De heer M. Van der Horst De heer M. Van der Horst.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vijfheerenlanden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vijfheerenlanden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Vijfheerenlanden
  2. Backoffice medewerker VNOM 15-02-2024

Bekijk nog meer vacatures