Search
Close this search box.

Achterstraat 109 4132 VC Vianen (UT) te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Achterstraat 109 4132 VC Vianen (UT) 

De woning aan de Achterstraat 109 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 779.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 209 m² en staat op een perceel van 285 m². Met 7 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Nieuwbouw in historisch jasje met riante tuin midden in het centrum!

De advertentie van de woning aan de Achterstraat 109 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Achterstraat 109

Postcode en woonplaats

4132 VC Vianen (UT)

Woonoppervlakte

209 m²

Perceeloppervlakte

285 m²

Aantal kamers

7

Vraagprijs

€ 779.000 k.k.

Interesse in Achterstraat 109 4132 VC Vianen (UT)

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Via Makelaardij en Hypotheken. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Achterstraat 109.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Achterstraat 109 4132 VC Vianen (UT)