Search
Close this search box.

Aart van der Leeuwstraat 14 4207 SL Gorinchem te koop

Redactie Vijfheerenlandennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Vijfheerenlanden en de omgeving van Vijfheerenlanden. Zoek de ideale woning in Vijfheerenlanden.

Meer informatie over Aart van der Leeuwstraat 14 4207 SL Gorinchem 

De woning aan de Aart van der Leeuwstraat 14 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 525.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 131 m² en staat op een perceel van 220 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Aart van der Leeuwstraat 14 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Vijfheerenlanden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Aart van der Leeuwstraat 14

Postcode en woonplaats

4207 SL Gorinchem

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

220 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 525.000 k.k.

Interesse in Aart van der Leeuwstraat 14 4207 SL Gorinchem

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor leuk! makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Aart van der Leeuwstraat 14.

Ben je op zoek naar een makelaar in Vijfheerenlanden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Vijfheerenlanden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Vijfheerenlanden te koop
  2. Aart van der Leeuwstraat 14 4207 SL Gorinchem